Stine Elise Sotnedal Bremnes

Jeg liker dynamikk

Stine Elise Sotnedal Bremnes

Jeg har en lidenskap for godt språk og kommunikasjon og jeg jobber dedikert mot tidsfrister. Jeg innehar praktisk og teoretisk kunnskap om kommunikasjon som gjør at du blir sett, hørt og forstått.

stine@ingengrunntilpanikk.no

Hva kan jeg?

Jeg har en bachelor i journalistikk fra Nord universitet og en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder. Jeg har lang erfaring med utvikling av innovasjons- og FoU-prosjekter, fra idé til sluttrapportering. God og tydelig kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket prosjekt.

100

SØKNADER

Søknader til nasjonalt og internasjonalt virkemiddelapparat er ressurskrevende. Jeg hjelper deg med identifisering av muligheter, utforming av søknad og sluttrapportering.

100

TEKST OG KOMMUNIKASJON

Hvordan du kommuniserer påvirker hvordan budskapet ditt blir oppfattet. Jeg bidrar med tydelig og strategisk kommunikasjon som et viktig virkemiddel for å nå dine, og bedriftens, mål.

78

Prosjektutvikling

Prosjektutvikling bygger på solid samarbeid mellom kunde og rådgiver. Et godt prosjekt bygger på godt forarbeid. Jeg bistår med prosjektdesign, informasjons- og kildesøk og gjennomføring av forarbeid.

69

TEDRIKKING

En god kopp te kan redusere stress og bedre livskvaliteten og, ifølge noen studier, også bedre helsen. Te er en drikk fremstilt av tørkede blader fra tebusken Camellia sinensis.

Referanser

  • Stine Elise Sotnedal Bremnes har vist at hun arbeider selvstendig og er initiativrik i forhold til de oppgaver som skal løses. Bremnes er svært serviceinnstilt og leverer innenfor de rammer og tidsfrister som er avtalt.

    Sissel Strickert, administrasjons- og kommunikasjonssjef i Agderforskning
  • Arbeidet med vår nye hjemmeside ble utført på kort tid til en gunstig pris. Hjemmesiden ble slik vi ønsket og vi opplevde samarbeidet med Ingen grunn til panikk som veldig bra.

    Tor H. Myhre, eier og daglig leder i Agder Spedisjon AS
  • Vår erfaring er at Stine arbeider hurtig med bra driv og leverer innen tidsfrist. Kommunikasjonen er presis og god. Artikler og annen tekst holder høy kvalitet, både på norsk og engelsk. Stine er lett å samarbeide med og hun har høy integritet.

    Tone Speilberg Birkenes, administrerende direktør i DiaGraphIT