Stine Elise Sotnedal Bremnes

Jeg liker dynamikk

Stine Elise Sotnedal Bremnes

Jeg har en lidenskap for godt språk og kommunikasjon og jeg jobber dedikert mot tidsfrister. Jeg innehar praktisk og teoretisk kunnskap om kommunikasjon som gjør at du blir sett, hørt og forstått.

stine@ingengrunntilpanikk.no

Hva kan jeg?

Jeg har en bachelor i journalistikk fra Nord universitet, samt en mastergrad i samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder. Min styrke er å utnytte digitale, språklige og audiovisuelle virkemidler som bidrar til synlighet og engasjement på nett og papir. God kommunikasjon er god business - jeg kan hjelpe deg med å gjøre deg og din bedrift synlig.

100

SOSIALE MEDIER

Sosiale medier gjør at du kan kommunisere direkte til målgruppen. Ved aktiv bruk av sosiale medier kan du skaffe deg relevante kundedata, øke merkevaresynligheten og gjøre det lettere for kunden å finne deg.

100

TEKST OG KOMMUNIKASJON

Hvordan du kommuniserer påvirker hvordan budskapet ditt blir oppfattet. Med tydelig kommunikasjon kan du oppnå tillit og troverdighet. Strategisk kommunikasjon er et viktig virkemiddel for å nå dine, eller bedriftens, visjoner og mål.

78

WEBDESIGN

God webdesign handler om effektiv og tydelig kommunikasjon med kunden. En god hjemmeside kombinerer brukervennlighet med estetikk, gjør informasjon lett tilgjengelig og er enkel for kunden å navigere i.

69

TEDRIKKING

En god kopp te kan redusere stress og bedre livskvaliteten og, ifølge noen studier, også bedre helsen. Te er en drikk fremstilt av tørkede blader fra tebusken Camellia sinensis, som er en av Asias viktigste nytteplanter.

Referanser

  • Stine Elise Sotnedal Bremnes har vist at hun arbeider selvstendig og er initiativrik i forhold til de oppgaver som skal løses. Bremnes er svært serviceinnstilt og leverer innenfor de rammer og tidsfrister som er avtalt.

    Sissel Strickert, administrasjons- og kommunikasjonssjef i Agderforskning
  • Arbeidet med vår nye hjemmeside ble utført på kort tid til en gunstig pris. Hjemmesiden ble slik vi ønsket og vi opplevde samarbeidet med Ingen grunn til panikk som veldig bra.

    Tor H. Myhre, eier og daglig leder i Agder Spedisjon AS
  • Vår erfaring er at Stine arbeider hurtig med bra driv og leverer innen tidsfrist. Kommunikasjonen er presis og god. Artikler og annen tekst holder høy kvalitet, både på norsk og engelsk. Stine er lett å samarbeide med og hun har høy integritet.

    Tone Speilberg Birkenes, administrerende direktør i DiaGraphIT