Kenneth Bremnes

Brukervennlighet er det viktigste av alt. Du kan være flink til å skrive, oppdatere sosiale medier og holde hjemmesiden din vedlike. Men hvis kunden ikke synes ditt digitale arbeid er funksjonelt og brukervennlig, da er det ubrukelig. 

kenneth@ingengrunntilpanikk.no

Hva kan jeg?

Jeg er utdannet automasjonstekniker og dataingeninør, og jeg har flere års erfaring fra olje- og gassindustrien. Jeg er opptatt av brukervennlighet, brukergrensesnitt, overførbarhet og funksjonell design - egenskaper som for meg er ensbetydende med kvalitet.

100

CSS

CSS (Cascading Style Sheets) er et programmeringsspråk som gjør at vi kan lage flotte og brukervennlige hjemmesider. CSS definerer utseendet til et nettsted og kodingen gir umiddelbare resultater.

100

HTML/PHP/ASP.NET

HTML (HyperText Markup Language) er en viktig del av web-programmering, det samme er PHP (Hypertext Preprocessor) og ASP.NET, som er et webapplikasjons-rammeverk utviklet av Microsoft.

72

APPLIKASJONER

En applikasjon kan være et nytt sted å selge produkter og markedsføre bedriften. Med funksjonelle grensesnitt, pedagogisk oppbygging og bruk av åpen kildekode får du raskere og rimeligere utvikling.

69

KAFFEDRIKKING

Kaffe står  for over 60 prosent av antioksidantene vi får i oss i det norske kostholdet og fem kopper om dagen drikkes med god samvittighet. Kaffe er en drikk laget av frukten fra kaffeplanten.

Referanser

  • Stine Elise Sotnedal Bremnes har vist at hun arbeider selvstendig og er initiativrik i forhold til de oppgaver som skal løses. Bremnes er svært serviceinnstilt og leverer innenfor de rammer og tidsfrister som er avtalt.

    Sissel Strickert, administrasjons- og kommunikasjonssjef i Agderforskning
  • Arbeidet med vår nye hjemmeside ble utført på kort tid til en gunstig pris. Hjemmesiden ble slik vi ønsket og vi opplevde samarbeidet med Ingen grunn til panikk som veldig bra.

    Tor H. Myhre, eier og daglig leder i Agder Spedisjon AS
  • Vår erfaring er at Stine arbeider hurtig med bra driv og leverer innen tidsfrist. Kommunikasjonen er presis og god. Artikler og annen tekst holder høy kvalitet, både på norsk og engelsk. Stine er lett å samarbeide med og hun har høy integritet.

    Tone Speilberg Birkenes, administrerende direktør i DiaGraphIT